0%
Figyelem: JavaScript futtatása nem engedélyezett böngészőjében vagy ezen a weboldalon! Nem biztos, hogy ebben a kérdőívben így minden kérdésre választ tud majd adni. Kérjük, nézze át böngészője beállításait.

Építész tervezői piackutatás

 

 

Köszönjük, hogy részt vesz az ÉMSZ - Épületszigetelők, Tetőfedők, Bádogosok és Ácsok Magyarországi Szövetségének 2021-es országos építőipari piackutatásában!

 

A kutatásunk célja, hogy az Ön segítségével teljes és releváns képet kapjunk a magyarországi építész tervezői szakma piaci helyzetéről, egyedi problémáikról, alkalmazott megoldásaikról, módszereikről, anyagválasztási szempontrendszerükről, szakmai információszerzési szokásaikról, szakmához köthető jellegzetes igényeikről és jövőbeni elvárásaikról. A kérdőív anonim és önkéntes, a kérdéseket tekintve többnyire feleletválasztós kérdésekből áll, melyek az előbbiekben felsorolt témákat érintik. Kitöltése körülbelül 20 percet vesz igénybe.

 

Meglátása és véleménye nagyon fontos számunkra, ezért a kérdőív kitöltéséért díjmentesen részt vehet a Szövetségünk, az ÉMSZ által szervezett 3 továbbképzési pontot érő Regionális Szakmai Napok konferenciasorozat bármely állomásán az idei évben (MÉK 2021/23). Ehhez nem kell mást tennie, csak kitöltenie a kérdőív elküldése után megjelenő regisztrációs adatlapot. Ezt az adatlapot utólag nem lesz lehetősége kitölteni, kérjük szánja rá az időt, amennyiben szeretne részt venni továbbképzéseinken, adja meg az ehhez szükséges adatokat. Ezt csak egyszer kell megtennie, és egész évben biztosítjuk a díjmentes részvételi lehetőséget.

 

A kérdőív lezárását követően az Ön által megadott adatokat (személyes adatokat a kérdőívben nem kérdezünk) az ÉMSZ semmilyen módon nem köti össze a kitöltött kérdőívvel, az adatok teljesen különálló, nem összekapcsolható rendszerbe kerülnek, és kizárólag arra használjuk fel, hogy tájékoztassa a szakmai továbbképzés ingyenes részvételi módjáról és ellenőrizze az arra való jogosultságát. 

 

Az „Következő” gombra kattintva Ön kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, önként vesz részt a felmérésben, és hozzájárul ahhoz, hogy a megadott válaszokat az ÉMSZ jelen kutatásához felhasználhassa. Az Ön által megadott válaszokat az ÉMSZ anonim módon őrzi meg. A kutatás során személyazonosításra alkalmas információt nem gyűjtünk. 

 

Köszönjük a segítségét!

Épületszigetelők, Tetőfedők, Bádogosok és Ácsok Magyarországi Szövetsége