0%
Figyelem: JavaScript futtatása nem engedélyezett böngészőjében vagy ezen a weboldalon! Nem biztos, hogy ebben a kérdőívben így minden kérdésre választ tud majd adni. Kérjük, nézze át böngészője beállításait.

Szakkivitelezői piackutatás - magastető szakmacsoport

 

 

Köszönjük, hogy részt vesz az ÉMSZ - Épületszigetelők, Tetőfedők, Bádogosok és Ácsok Magyarországi Szövetségének 2021-es országos építőipari piackutatásában!

A kutatásunk célja, hogy az Ön segítségével teljes és releváns képet kapjunk a magyarországi építőipari kivitelezők, azon belül is a magastető szakmacsoportban dolgozók piaci helyzetéről, egyedi problémáiról, alkalmazott megoldásairól, módszereiről, anyagválasztási szempontrendszerről, szakmai információszerzési szokásairól, szakmához köthető jellegzetes igényeiről és jövőbeni elvárásairól. A kérdőív anonim és önkéntes, a kérdéseket tekintve többnyire feleletválasztós kérdésekből áll, melyek az előbbiekben felsorolt témákat érintik. Kitöltése körülbelül 20 percet vesz igénybe. 

Meglátása és véleménye nagyon fontos számunkra, ezért a kérdőív kitöltéséért díjmentesen elpostázzuk Önnek legújabb, Leesés Elleni Védelem témájú irányelvünket. 
Továbbá a Dörken Kft. jóvoltából ajándékcsomagban részesül.

Mindezekhez nem kell mást tennie, csak kitöltenie a kérdőív elküldése után megjelenő regisztrációs adatlapot. Figyelem: ezt az adatlapot csak rögtön a kérdőív lezárását követően tudja kitölteni, utólag nem lesz rá lehetősége! 

A kérdőív lezárását követően az Ön által megadott adatokat (személyes adatokat a kérdőívben nem kérdezünk) az ÉMSZ semmilyen módon nem köti össze a kitöltött kérdőívvel, az adatok teljesen különálló, nem összekapcsolható rendszerbe kerülnek, és kizárólag arra használjuk fel, hogy díjmentesen elpostázzuk Önnek a legújabb, Leesés Elleni Védelem témájú irányelvünket. 

A kérdőív lezárását követően, amennyiben az adatlapon bejelöli, hogy szeretné kérni a Dörken Kft. által felajánlott ajándékcsomagot a megadott e-mail címet átadjuk a Dörken Kft-nek. Az e-mail címet a Dörken Kft. kizárólag arra használja fel, hogy tájékoztassa Önt az ajándékcsomag átvételi módjáról és ellenőrizze az arra való jogosultságát. 

Az „Következő” gombra kattintva Ön kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, önként vesz részt a felmérésben, és hozzájárul ahhoz, hogy a megadott válaszokat az ÉMSZ jelen kutatásához felhasználhassa. Az Ön által megadott válaszokat az ÉMSZ anonim módon őrzi meg. A kutatás során személyazonosításra alkalmas információt nem gyűjtünk. 

 

Köszönjük a segítségét!

Épületszigetelők, Tetőfedők, Bádogosok és Ácsok Magyarországi Szövetsége